onsdag 16. mai 2012

Ferie:)

Jeg har hatt noen flotte dager på Mallorca sammen med mannen min:)
Vår første sydenferie uten barn. Litt vemodig å tenke på at alle barna er blitt
så store at de ferierer for seg selv. Men slik er livet:)

Foran Hotellet vårt. Det ligger i PalmaNova, en nydelig plass like utenfor Palma.I bakgrunnen ser man hotellet fra baksiden, og det lå helt med stranden:)

Jeg har ennå ikke fått laget noen kort etter at jeg kom hjem. Men håpe at helsa min blir bedre snart. Skal først tilbringe noen dager på flotte Senja og nyte stillheten der♥. 

Ønsker alle en fin 17 mai.feiring♥.

 Marita:)

5 kommentarer:

KraftyKoolKat sa...

Hi Marita, I am so glad you had a nice break with your husband. The hotel looks lovely. I hope you feel better soon.

Hugs
Cathy
xxxxx

aina sa...

Hei Marita:) Godt at dere har fått en flott ferie sammen, og jeg håper at du snart blir frisk igjen. Der at du har forsvunnet fra følgerlista mi. Lurer på om det er noe jeg selv har trykt på i min nysgjerrighet på å finne ut ting ved bloggen. I så fall har det ikke vært meningen og du er hjertelig velkommen som følger av bloggen. Jeg syns forøvrig bloggen din er både kreativ og inspirerende. Klem fra Aina

Kjersti sa...

Så herlig med litt ferie Marita! Trenger litt ekstra sol og varme - er ikke mye sol her om dagen:) Ønsker deg en flott 17.mai, kos deg i stillheten:)
Klem fra Kjersti:)

Rita sa...

Dette så flott ut :) Gjør seg med litt sol :) Håper formen din er bedre, ønsker deg en riktig flott 17.mai :) Klem Rita

Katarina sa...

Semester är aldrig fel och tillbringar man den som du i värmen är det underbart. Hoppas ni haft en skön och trevlig vistelse. Fin bild på dig. Ha det bra. Många kramar Katarina